Onze vereniging biedt, naast belangenbehartiging, een uitgebreid scala aan opleidings- en ontspanningsactiviteiten. Voor elk wat wils!

Eén van de belangrijkste doelstellingen van onze organisatie is voorwaarden te scheppen zodat senioren volwaardig en zelfbewust aan de samenleving kunnen deelnemen. Daarenboven wordt een blad uitgegeven, het KBO PCOB Magazine en Seniorennieuws, die alle leden gratis thuis ontvangen.
In de provincie Zuid-Holland zijn 49 KBO-afdelingen en circa 34.000 leden.
KBO Alphen aan den Rijn is één van deze afdelingen met ca 670 leden

De ” Afdeling KBO Alphen aan den Rijn ” werkt voor haar belangenbehartiging op plaatselijk niveau samen met de Asva, FNV Senioren, KBO Boskoop ende PCOB in de Stichting “Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties” (OSO)

Het Bestuur van het Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties bestaat uit een aantal vertegenwoordigers van de deelnemende  ouderenorganisaties o.l.v. een onafhankelijke voorzitter. Wij nemen deel aan een gezamenlijk blad Seniorennieuws onder hoofdredactie van Gerard Mutsaers, Brigantijn 19, 2401 MP Alphen aan den Rijn, tel.: 06 539 443 31, E-mail seniorennieuwsalphen@gmail.com

Meer informatie vindt u op de site van het OSO in Alphen aan den Rijn. www.oso-alphen.nl