Nieuws van de activiteitencommissie       
De soos (KBO)
Wat betreft de soos heb ik weinig mededelingen, de opkomst is goed en er is een goede en gemoedelijke sfeer. U BENT ALTIJD WELKOM  VOOR EEN PRAATJE, KOPJE KOFFIE/THEE of en u kunt meespelen met voor u een favoriet spel.
Neem gerust een vriend of vriendin mee!

Klaverjassen
De competitie is weer in volle gang en er gaan al weer wat verschillen ontstaan, waardoor de spanning een beetje gaat toenemen. Gezonde spanning hoor!!!!
De laatste competitiedag is gepland op 20 juni en twee weken later op 4 juli is dan de prijsuitreiking.
De week tussendoor spelen we gewoon vrij klaverjas met leuke geldprijsjes.

Nu er geen Corona meer is, is de soos zoals vanouds van 5 juli tot en met 31 juli wegens vakantie gesloten.
Op 1 augustus gaan we weer met frisse moed starten!

Lady`s Day 2023
Zoals ik in het vorige nummer schreef gaan we donderdag 11 mei  weer een dagje naar de Lady`s Day bij Vander Klooster Mode in Boskoop, Boskoopseweg 4.
Vander Kloostermode verzorgt al een aantal jaren modepresentaties voor onze 50 plus doelgroep. Op locatie en beurzen maar ook voor groepen 50-plussers die een gezellige lady’s day willen meemaken in Boskoop. In Boskoop is onze winkel van ca 150 m2 en ook ons magazijn met voorraad (1000 m2). Wij verzorgen hier de modeshow met koffie en gebak van de plaatselijke banketbakker en een geheel verzorgde lunch. We worden verwacht zo rond 10.15 uur voor de koffie en daarna wordt er van 11.00 uur tot 12.00 uur een eigentijdse mode show gepresenteerd. Vervolgen gaan we genieten van de lunch. Daarna gaat de ene helft naar een gratis activiteit met leuke prijsjes, terwijl de andere helft kan rondkijken en eventueel iets kopen in de prachtige winkel. De dames in de winkel leveren vrijblijvend en deskundig advies en na ongeveer een uur worden de groepen gewisseld. Rond 15.00 uur sluiten we feestelijk af met een advocaatje slagroom.


Voor deze dag wordt een eigen bijdrage van € 6.00 gevraagd. U kunt zich aanmelden vanaf 4 april tot en met 28 mei. bij Ineke Hoogervorst, tel. 0651603525 of op de dinsdagmiddagsoos. We gaan met eigen vervoer, er is voldoende parkeergelegenheid. Probeer zo veel mogelijk met elkaar mee te rijden. Heeft u nog plaats over in de auto of heeft u geen vervoer, laat het me weten!

Ineke Hoogervorst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *